The Quills

 

The Quills

 
                                 Black Quill                                         Blue Quill                                            Red Quill
                                 Black Quill                       Blue Quill                       Red Quill

Tuesday, January 24, 2012

Atom bombası

Son birkaç ayda hayatımdaki dalgalanmaları takip etmeyi bıraktım artık. Bir adam sevdim, hem de tüm olmazlarla sevdim. Seviştik, ayrıldık, dost kaldık, güldük, eğlendik... Derken "ben biriyle beraberim" demesiyle gerçek tokat gibi çarptı yüzüme. Kimdim ben? Tanıştığımızdan beri kendime sorduğum bu soruyu son bir kez daha sormalıydım artık. Kimdim ve ne istiyordum.

İçimde atom bombası patlamıştı sanki. Elimi kolumu hissetmiyor, kendimi öldürmek istiyordum. Biliyordum bugünün geleceğini ama neden şimdi? Neden o kız? Neden benim kadar imkansız biri?

Kafamda dönen sorular yüzünden sürekli kusuyordum. Artık vücudum bile isyan etmişti. Sadece sigara içebiliyordum ve içten içe ölüyordum.

Birden baktım ki, hayatımın en büyük saçmalamalarından birini yapıyorum yine. Artık sevgilim olamayacağını biliyordum, onu deli gibi istiyordum, dost kalmalıydık. Şuncacık üç düşünceyi oturtmam gerekiyordu. Düşünüyordum, kusuyordum, sigara içip tekrar düşünüyordum.


Bir sabah uyandığımda canımın yanmadığını anladım. Evet geçmişti. Birini seviyor olabilirdi, ben hala onu seviyor olabilirdim ama bunda bir sorun yoktu. Hayatımda ilk kez başıma gelmiyordu ya, buna da alışırdım.


Yavaş yavaş gülmeye başladım. Onunla arkadaşlığımı düzelttim, kendime yeni arkadaşlar buldum. Güldüm eğlendim. Hayatıma devam ettim


Ama ona sevgilim diyememek hala biraz olsun yakıyor canımı. O kadar da olacak artık.

8 comments:

  1. Neden senınle bırlıkteyken baskasıylayım dıyebılıyor.. neydı eksık olan? ya da ondakı fazlalık.. bunu bende yasadım.. kızdım uzuldum dagıldım toparlandım olmuyor dedı elektırık alamıyorum dedı .. nasıl yaa okadar zamandan sonramı fark ettı bunu?

    ReplyDelete
  2. Öyle değil. Biz ayrıydık zaten. Ama bu ne birbirimize dediğimiz "seni seviyorum"ları ne de birbirimizi istememizi engelliyordu. Ben onu unutmak istemiyordum, o bana aşık olmak istemiyordu.

    Sonuç olarak ikimiz de başarılı olduk ve ağzına sıçılan ben oldum.

    ReplyDelete
  3. Soyle bır cvpla karsılasıyorsun.degılmı ? .; ben sana birsey vaad etmedımkı..!!!! boyle rahatca sıyrılabılıyorlar işte!!!

    ReplyDelete
  4. Aslında düşündüğümde, bana yapacakları için önceden özür dilemişti. Bana gerçekten hiç bir şey vaad etmemişti. Benden de bir şey istememeişti. Hep "oluruna bırak, bırak yaşayalım" dedi. Dinleseydim böyle olmayabilirdi.

    ReplyDelete
  5. Oluruna bırak mantıgı bizimkiyle aynı işlemıyor işte sorun orda.. onlar duygusal degıl tensel haraket edıyorlar sadece.. ama bızım dogamız geregı bız oyle davranamıyorum hadı ılk zamanlarda belkı ama daha sonra alısıyoruz alıskanlıklarımızda ozleme donusuyor.. ozlem gırdımı ıste olay uzuntuye baglıyor.. o ılgısız davrandıkca canın daha fazla acıyor..

    ReplyDelete
  6. Aslında bu duygular zincirinde hep biz kayboluyoruz. Karşı tarafın da üzüldüğünden eminim ama; bunca sıkıntı, duygu boşalması falan hep bizim başımıza geliyor. Biraz olsun sağlam basamıyoruz yere ki her gelen hemen dağıtıyor.

    ReplyDelete
  7. Cunku kırık dokuk kalbımızı ısıtacak bırını ıstıyoruz..

    ReplyDelete
  8. Sıcakken her şey güzel geliyor da gittiler mi, tuz buz.

    ReplyDelete